طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات


طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات

cook2 chicken2 vegetables طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات

مواد لازم برای تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات :

پیاز متوسط نگینی خرد شده  ۱ عدد 
 روغن مایع  به میزان لازم
سینه مرغ خرد شده   ۲۰۰ گرم
 رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری 
مخلوط سبزیجات ۲۰۰ گرم
قارچ نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آویشن پودر شده ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی فیله و پوره شده ۳ تا ۴ عدد
استاک مرغ ۱۰۰ میلی لیتر
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
خمیر پیراشکی ۱ بسته
سس کچاپ به میزان لازم

 

بیشتر بخوانید:  بیوگرافی محبوبه بیات + عکس های محبوبه بیات

طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات :

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و درون آن روغن بریزید و اجازه دهید روغن آن داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را درون آن بریزید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

 

سینه مرغ را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و تفت دهید تا خوش رنگ شود. پس از این مدت مخلوط سبزیجات، قارچ، فلفل دلمه ای، نمک و فلفل سیاه را به مواد درون تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ژله خامه ای هلویی

آویشن، پوره گوجه فرنگی و استاک مرغ را به تابه حاوی مرغ بیافزایید و مخلوط کنید.

 

اجازه دهید مواد برای مدتی روی حرارت ملایم بماند تا آب آن گرفته شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و جعفری و گشنیز را به موادتان اضافه کنید.

 

یک قاشق سوپخوری از مواد را برداشته و روی خمیر پیراشکی قرار دهید سپس خمیر پیراشکی را از وسط تا کنید و لبه های آن را به هم بچسبانید. به همین ترتیب بقیه پیراشکی ها را آماده کنید. سپس پیراشکی های آماده شده را در تابه ای حاوی روغن داغ قرار دهید تا سرخ شوند.

 

بیشتر بخوانید:  فال روز شنبه 12 مهر 1399

بعد از اینکه پیراشکی ها سرخ شدند آن ها را به کمک کفگیر سوراخ دار از درون روغن خارج کنید و روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

 

پیراشکی های شما حاضر است و می توانید آن را همراه سس کچاپ سرو کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.

نوشته طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع