خواص و مضرات روغن ذرت، روغنی گیاهی

[ad_1]

%name خواص و مضرات روغن ذرت، روغنی گیاهی

خواص روغن ذرت

فواید مصرف روعن ذرت

روغن ذرت برای استخراج از ذرت باید فرآیند تصفیه گسترده ای را طی کند. این ماده معمولاً بعلت نقطه دود زیاد به عنوان روغن سرخ کردنی استفاده می شود اما کاربردهای صنعتی نیز دارد.

از روغن گیاهی ذرت به قصد کاهش بیماری های قلبی، افزایش تراکم استخوان ها، کاهش مشکلات بینایی، درمان بیماری های پوستی، رفع آلرژی و تنگی نفس و صدها امر مهم دیگر می توانید یاری بگیرید و سلامت خود را پشتوانه کنید.

روغن چگونه تولید می شود ؟

ذرت با چربی در حدود 1–4٪، یک غذای روغنی نیست. بنابراین، باید فرآیند گسترده ای را برای استخراج روغن طی کند.

ابتدا دانه های ذرت باید تحت فشار مکانیکی قرار بگیرند تا روغن سوا شود. سپس روغن یک سری فرایندهای شیمیایی را از بین می برد که ناخالصی ها و همچنین بوها و مزه های نامطلوب را از بین می برد.

فرایندهای زیر حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی میباشد و حتی ممکن میباشد مواد مضر را داخل آن کند:

استخراج هگزان. ذرت با محلول حاوی ماده شیمیایی به نام هگزان که سبب خلاص شدن روغن می شود، شسته می شود. نشان داده شده میباشد که هگزان بر سیستم عصبانی انسان و حیوان اثر منفی می گذارد.

خوشبو کننده میباشد. بوها و مزه های نامطلوب همراه با برخی ترکیبات سالم از روغن پاک می شود. قبل از این مرحله، بو و طعم روغن ذرت آن را برای پخت و پز نامناسب می کند.

زمستان گذرانی موم ها و چربی های اشباع شده (جامد) از روغن خارج می شوند تا در دمای پایین مایع باقی بماند. بدون زمستان گذرانی، بسیاری از روغن های گیاهی در دمای سرد جامد می شوند.

%name خواص و مضرات روغن ذرت، روغنی گیاهی

روغن ذرت کاربردهای متفاوتی دارد

بیشتر بخوانید:  خواص گوشت بوقلمون

موارد استفاده ی روغن ذرت

روغن ذرت کاربردهای گوناگونی دارد، هم در پخت و پز و هم در مواردی غیر از پخت و پز.

این ماده به عنوان پاک کننده و روان کننده صنعتی و همچنین برای تولید سوخت موتورهای مجهز به بنزین و دیزل استفاده می شود. علاوه بر این، در بسیاری از محصولات آرایشی، صابون های مایع و شامپوها استفاده شده میباشد.

هنوز هم، معروف ترین آن به عنوان روغن سرخ کردنی میباشد. دمای آن زیاد زیاد میباشد (دمایی که روغن ابتدا به سوختن می کند) حدود 450 درجه فارنهایت (232 درجه سانتیگراد)، و این سبب می شود که غذاهایی که نیاز به سرخ کردن زیاد دارند بتوانند بدون اینکه روغن بسوزد کاملا ترد و سرخ شوند..

روغن ذرت به طور گسترده ای در معرض میباشد و آن را به گزینه ای محبوب برای آشپزها تبدیل می کند. می توان آن را تقریباً در هر فروشگاه مواد غذایی خریداری کرد و می توان از آن در موارد زیر استفاده کرد:

داغ‌کردن دادن و سرخ کردن

سس سالاد و ماریناد

کیک، نان و سایر کالاهای پخته شده

روغن ذرت همچنین ماده اولیه مصرفی برای بیودیزل میباشد. از دیگر کاربردهای صنعتی روغن ذرت می توان به صابون، نمک، رنگ، عکس زنگ زدگی برای سطوح فلزی، جوهرها، منسوجات، نیتروگلیسیرین و حشره کش ها اشاره کرد. گاهی از آن به عنوان حمل‌کننده مولکول های دارویی در داروهای دارویی استفاده می شود.

%name خواص و مضرات روغن ذرت، روغنی گیاهی

نرم و مرطوب کننده ی پوست از خاصیت های روغن ذرت میباشد

خواص روغن ذرت :

 روغن ذرت یک روغن خوراکی میباشد که دارای چند خاصیت درمانی میباشد.

• آنتی کلسترول

بیشترین مورد مطالعه روغن ذرت توانایی آن در کاهش کلسترول LDL در خون میباشد که در حد مجاز مصرف شود.

• نرم کننده مو و مرطوب کننده ی پوست

یکی از فواید ذرت برای پوست و مو خاصیت نرم کننده و مرطوب کنندگی آن میباشد.

بیشتر بخوانید:  خواص آلو

• نرم کننده مو

روغن ذرت سبب کنترل بیشتر مو می شود، اگر چه استفاده از آن به عنوان روغن مو توصیه نمی شود.

• تحریک کننده سیستم ایمنی

روغن ذرت اسیدهای چرب ضروری مشابه اسید لینولئیک (امگا 6) را که برای برخی از عملکردهای سیستم ایمنی بدن لازم میباشد، فراهم می کند.

اسید لینولئیک برای عملکرد مناسب کلیه ها، کبد، قلب، سیستم تولید مثل و دستگاه گوارش مورد نیاز میباشد.

• سرشار از امگا 6 و امگا 3

روغن ذرت سرشار از چربی های امگا 6 و امگا 3 می باشد. میزان امگا 6 آن زیاد زیاد میباشد.

• فشار خون پایین

مشابه روغن زیتون، فشار خون بیماران گرفتار به فشار خون را  پس از مصرف روغن ذرت کاهش می دهد.

• آنتی اکسیدان

روغن ذرت حاوی ویتامین E میباشد که یک آنتی اکسیدان میباشد.

%name خواص و مضرات روغن ذرت، روغنی گیاهی

روغن ذرت سرشار از امگا6 و امگا3 میباشد

• پیشگیری از اگزما با مصرف امگا 3

براساس تحقیقات سوئدی، امگا 3 برای تسکین التهاب در هر بخت از بدن ما از جمله پوست اثرگذار میباشد. امگا 3 برای ایمنی نیز مفید میباشد بنابراین شما را از هرگونه بیماری ناشی از نقص ایمنی مشابه اگزما باز می دارد. به همین دلیل مصرف روغن ذرت سبب پیشگیری از خطر اگزما خواهد بود.

• کاهش استرس

استفاده از روغن های ذرت سبب می شود پیری زودرس که ناشی از استرس میباشد از بدن شما دور شود. البته اگر در استفاده از این روغن زیاده‌روی نشود سبب کاهش سرطان تقویت سیستم ایمنی بدن شما هم می شود. مصرف روغن گیاهی ذرت سبب شادابی در شما می شود و این امر با کاهش استرس همراه میباشد که سبب جوانتر شدن شما و دوری از پیری زودرس تان می شود.

بیشتر بخوانید:  فلفل موزی چیست و چه خواصی دارد؟

• کاهش آلرژی ها

برخی ترکیبات موجود در روغن ذرت، واکنش حساسیتی در بدن را کاهش و علائم آسم و رینیت را کم می کند. استفاده موضعی از روغن ذرت به واکنش های حساسیتی پوست کمک می کند.

• برای سلامت قلب مفید میباشد

از آنجا که روغن ذرت حاوی ترکیبات سلامت قلب، مشابه ویتامین E، اسید لینولئیک و فیتواسترول میباشد، ممکن میباشد خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.

روغن ذرت در صورت تصفیه نشده تیره میباشد. با تصفیه شدن، رنگ آن زرد کم رنگ می شود. همچنین دارای طعمی مغزدار با ذرت میباشد. به معنای واقعی کلمه می توان طعم ذرت را در روغن تصفیه نشده و فشرده سرد حس کرد. با این حال، روغن های تصفیه شده و فرآوری شده عطر و طعم خود را از دست می دهند.

%name خواص و مضرات روغن ذرت، روغنی گیاهی

مصرف زیاد روغن ذرت سبب افزایش ابتلا به سرطان می شود

مضرات روغن ذرت:

 اثرات جانبی متعددی برای روغن ذرت وجود دارد، از جمله مسمومیت، افزایش خطر ابتلا به سرطان، افزایش خطر بیماری قلبی عروقی، تحریک معده و افزایش وزن حتی هنگامی که در مقادیر کم استفاده می شود، افرادی که به دنبال روغن سبزیجات سالم هستند معمولا روغن ذرت را انتخاب نمی کنند با این وجود، اگر قصد استفاده از این روغن را دارید، مطمئن باشید از روغن ذرت خالص و مطمئنی استفاده می کنید.

 سبب افزایش سرطان می شود. اسید چرب امگا 6 اگر بیشتر از اندازه استاندارد مصرف شود با سرطان پرستات رابطه مستقیم دارد.

 به دلیل وجود سموم و آفت کش های شیمیایی در تولید دانه های ذرت با مصرف روغن ذرت سبب مشکلات کبدی و کلیوی می شویم.

مصرف روغن ذرت سبب چاقی و افزایش وزن می شود.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

پلانتین چیست؟ خواص و مضرات پلانتین

[ad_1] میوه پلانتین پلانتین چیست و فرق پلانتین با موز پلانتین یا موز پختنی از …