شیرینی نارگیلی با آرد

[ad_1]

%name شیرینی نارگیلی با آرد

طرز تهیه انواع شیرینی نارگیلی

برای دوستی با روش پخت شیرینی نارگیلی ادامه ی مطلب را بخوانید. دستور اول را بیشتر قنادی ها استفاده می کنند. و روش دوم به روش خانگی می باشد.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی با آرد:

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی: 

 پودر نارگیل  100 گرم
 شکر  200 گرم
سفیده تخم مرغ 100 گرم
 وانیل  1/4 قاشق چایخوری
 آبلیمو  1 قاشق مرباخوری
 آرد برنج 10 گرم

 

طرز تهیه شیرینی ناگیلی:

برای پخت شیرینی نارگیلی با آرد، ابتدا شکر و پودر نارگیل را مخلوط کنید سپس نیمی از سفیده ی تخم مرغ را افزایش کنید و آن را داخل غذاساز مخلوط کنید بعد از مخلوط کردن مابقی سفیده ی تخم مرغ را افزایش کنید و روی حرارت غیر مستقیم قرار بدهید و مدام هم بزنید تا گرم شود و شکر حل شود مراقب باشید نجوشد زیرا سفیده ی تخم مرغ می پزد و شیرینی خراب می شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک جنگل سیاه

این کار برای این میباشد که مواد شل شود و خوب با هم مخلوط شوند. از روی شعله بردارید و هم بزنید تا کمی خنک شود سپس آرد برنج و آبلیمو و وانیل را به آن افزایش کنید. و مخلوط کنید فر را از قبل گرم کنید و کف سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید سپس مواد درون قیف بدون ماسوره بریزید و از مواد به اندازه ی شیرینی تان و با دوری روی کاغذ روغنی بریزید. و داخل فر در دمای 150 قرار بدهید کمی که طلایی شد آن را بیرون بیاورید مراقب باشید زیر و روی شیرینی نسوزد.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی عید نوروز خانگی:

%name شیرینی نارگیلی با آرد

طرز پخت شیرینی نارگیلی خانگی

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی :

شکر دانه ریز 1/5 لیوان
پودر نارگیل چرب 2 لیوان
سفیده ی تخم مرغ بزرگ 5 رقم
پودر هل 1 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع فاج شکلاتی

 

طرز تهیه شیرینی نارگیلی با پیمانه :

برای طرز تهیه شیرینی نارگیلی، ابتدا سفیده های تخم مرغ را 15 لحظه داخل فریزر قرار بدهید تا سرد شوند. بعد آن ها را با دور کند همزن به صورت دورانی خوب بزنید بعد از اینکه روی سفیده ها حباب زد دور همزن را بیشتر کنید و خوب هم بزنید تا پف کند به صورتی که با برگرداندن کاسه از آن نریزد. پودر نارگیل، پودر هل، وانیل و شکر را با هم مخلوط کنیدو کم کم به مواد افزایش کنید. و با دور کند همزن به صورت دورانی مخلوط کنید.

کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید و آن را چرب کنید و بعد از مواد شیرینی با دوری روی آن بریزید. سینی را در طبقه ی وسط فر که از 10 لحظه قبل با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم شده قرار بدهید تا بپزد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه 2 نوع کیک با آرد ذرت

مراقب باشید بعضی حرارت بعضی از فرها بیشتر میباشد که شیرینی شما نسوزد. دائما به آن سر بزنید زمانی که شیرینی کمی دگرگونی رنگ داد آماده میباشد. این شیرینی خیلی زود آماده می شود.

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی دانمارکی

%name شیرینی نارگیلی با آرد

نحوه ی درست کردن شیرینی نارگیلی

نکاتی برای تهیه شیرینی نارگیلی:

اگر دوست دارید به آن مواد رنگ خوراکی یا پودر کاکائو هم افزایش کنید.

 بعد از خنک شدن شیرینی ها آن ها را قطعا داخل کاسه در دار و در یخچال نگهداری کنید.

 برای سرعت بخشیدن به کار می توانید از پودر شکر به جای شکر استفاده کنید. (شکر را آسیاب کنید)

 می توانید مواد را داخل قیف بدون ماسوره بریزید و روی کاغذ روغنی بریزید. تا شیرینی تان یکدست شود.

 روی شیرینی هایتان را می توانید با پودر پسته تزیین کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

3 روش طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا

[ad_1] طرز تهیه کیک باقلوا طرز تهیه کیک شربتی خوشمزه و مجلسی کیک شربتی همان …