[ad_1]
نگهداری ماست
فوت و فن برای نگهداری ماست
بی تردید بهترین شیوه نگهداری ماست برای روزگار زیاد و حفظ طعم و کیفیت آن، گذاشتن آن در یخچال در دمای 5 تا 7 درجه سانتیگراد و در ظروف سفالی، شیشهای یا پلاستیکی استاندارد میباشد. با اینکه ماست دیرتر از شیر تبهکار میشود و تا سه هفته پس از گذشت زمان انقضا هم قابل استفاده میباشد، ولی اگر با شیوه درست نگهداری ماست و کاسه مناسب برای این کار آشنا باشید.
شیوه نگهداری ماست
برای نگهداری ماست چه ماست پاستوریزه و چه ماست خانگی و چکیده، نیاز میباشد آن را قطعا داخل یخچال و در دمای ۵ تا ۷ درجه سانتیگراد نگهداری کنید. در این دما سرعت رشد کپکها کمتر می شود و روزگار بیشتری میتوان ماست را نگهداری کرد. از نگهداری ماست در دمای اتاق و مقابل نور خورشید پرهیز کنید.
بهترین روش نگهداری ماست
بهترین کاسه نگهداری ماست
بهترین کاسه برای نگهداری ماست برای مدت روزگار بیشتر و حفظ طعم و کیفیت آن، کاسه سفالی معروف به کوزه ماست میباشد. ظروف سفالی ویژگی مکندگی خیلی زیادی دارند و به علت این خاصیت سبب جذب آب اضافی ماست شده و در نهایت ماست چکیده درست میشود. این ماست، دارای مزه خیلی خوبی بوده و از کالری بینهایت بالایی هم بهره مند میباشد.
نکته مهم: برای تهیه ظروف سفالی برای نگهداری ماست همیشه از ظروف بیرنگ یا به رنگ زرد استفاده کنید، چون رنگهای آبی و فیروزهای که در ظروف سفالی بهکار میرود دارای سرب میباشد.
همینطور نگهداری ماست در ظروف شیشهای و ظروف پلاستیکی استاندارد و به رنگ روشن هم اشکالی ندارد.
زمان روی ماست را ببینید و تا یک تا دو هفته پس از خرید ماست ، می توانید از آن استفاده کنید.
روش درست نگهداری از ماست در منزل
نکاتی برای نگهداری ماست
– یکی از موارد مهم منزل داری برای درست کردن ماست خانگی پیشگیری از ترش شدن آن میباشد ؛ اگر مایه ماست شما ترش باشد آن را داخل دستمالی قرار دهید تا آبش بچکد و – سپس آن را به شیر ولرم افزایش کنید تا ماست شیرین شود .
– برای مزه بهتر ماست آن را داخل کاسه سفالی بریزید.
– برای پیشگیری از ترش شدن ماست آن را در دمای محیط نگذارید.
شیوه نگهداری ماست
شیوه های تشخیص ماست تبهکار
کپک زدن
یکی از مهمترین علامتهای ماست تبهکار پیدا شدن نقطههای سبز و قهوهای رنگ روی ماست میباشد که نشان رشد کپکهاست. کپکها در دمای ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد بیشترین رشد را دارند؛ بعد از نگهداری ماست در بیرون از یخچال پرهیز کنید.
نکته: از استفاده از ماست کپک زده پرهیز کنید و تمرکزفکر داشته باشید چنانچه ماستی کپک زده، باید پایان آن را دور بزیرید، چون گرچه امکان دارد در بعضی اقبالها نقاط تبدیل رنگ یافته را نبینید اما کپکها در همه جای کاسه وجود دارد.
شیوه های تشخیص ماست تبهکار
بوی شیر ترش
تبدیل بو یکی از اولین نشان های تشخیص تبهکار شدن مواد غذایی میباشد. در مورد ماست هم چنانچه بوی نامطبوعی مشابه بوی شیر ترش را حس کردید، اعتماد پیدا کنید ماست شما تبهکار شده میباشد.
عوض شدن طعم آن
ماست به خاطر تبهکار شدن طعم تلخی میگیرد. این امر به علت واکنشهای شیمیایی و هیدورلیز پروتئینهای ماست و تجزیه به اسیدهای آمینه تلخمزه میباشد. به همن علت از استفاده از ماست تلخ حودداری کنید، اما چنانچه ماست شما تنها ترش شده تبهکار نیست، ولی بها غذایی قبل را نیز ندارد.
منبع: بیتوته
[ad_2]